rabia0434 Kızlar bebeğimde külot çorap vardi kınaya gitmiştik geldim cikardim bu şekilde olmus doktora goturmeliyim korkuyorum külotcoraptanmidir
tonymontana rabia0434 iki bacaginda da varsa gotur bence corabin boyle yapmasi pek mantikli gelmedi bana
begonvil00 simseklivekalpli hayır yapabilir aslında Kumaş alerjisi vücudun kumaşlardaki belirli malzemelere veya kimyasallara karşı bağışıklık tepkisi nedeniyle oluşan bir cilt reaksiyonu. Hatta tekstil temas dermatiti deniyor. Kendimden biliyorum ne zaman polyester içeren birşey girsem vücudumda döküntüler oluşur bizzat kendim gitmiştim bunun için doktora
begonvil00 Eğer her iki bacakta varsa vücudunda yoksa çoraptan olabilir. Muhtemelen naylon çorap giydirdiniz ve bebeğinizin cildi hassas olduğu için alerji yaptı. Bence doktora götürün bi en azından alerji testi yapar dikkat edersiniz bundan sonra
hazucak rabia0434 tek bacaksa bence götürüp baktırın alerji olsa iki bacakta da olması gerekmez miydi
begonvil00 rabia0434 darlıktan böyle olmaz. Bence bi götürün, korkmayın ciddi bişey değildir tedbiren doktora götürün içiniz rahat eder hem