Birdunyabircennetannesiii canankuzy Yerden yere farkediyor sanırım Mesela bizim burada 4 yaş için kayıtlar pazartesi başlayacak 5 yaşı alıyorlar önce
guldenurcinar canankuzy ilden ile okuldan okula değişiyor 4 yaş için 1 temmuzda ön kayıt yaptırdım 10 temmuzda da kesin kayıt
canankuzy Birdunyabircennetannesiii bişey sorabilir miyim ebeveyn vesikalık fotoğraf da isteniyormus ben eşimle görüşmüyorum kızımda görüşmüyorum fotoğrafa kesinlikle şart mı
Tortilla_ Elazığ da küçük bir ilçedeyim. Bu hafta gittim. Sistem açılmamış dedi. Kızınızın adı çıkıyor. Ağustos sonu gelin kayıt oluşturalım dediler. Bide öğrenci yok maksiumum 8-10 kişi oluyor anaokulu öğrencisi dedi. Ama e devlete düşmüş tabi
guldenurcinar canankuzy her okul için değişiyor ama genelde kimlik fotokopisi(bazı okullar ebeveyninkini de istiyor),vesikalık fotoğraf, aşı kartı ve dekont
hndathn canankuzy dosya verdiler bıze o dosyayı doldurduk. Bır de içine arkalı önlü kimlik fotokopısı banka dekontunun çıktısını koydum o kadar. Eylül ayında da okula fotoğrafçı gelıp vesikalık fotoğraflarını çekicek çocukların
PoyrazEsra Canım belki her okulda farklıdır bizim burda başladı belkide doldu bile kontenjan çoktan. Sen kaydedecegin okulun sayfasını takip etsen ordan baslayinca paylaşım yapiyorlar
guldenurcinar canankuzy şöyle bizim bi tanıdığımız vardı babası şehitti bunu orta okula kadar söylemediler ve büyükbabasına baba olarak biliyordu ve okulla konuştu babayla ilgili bi durum olduğunda etkinlik vs. Büyükbabası gidiyordu. O yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Yagmursonrasitoprakkokusu canankuzy ya bizim okulda mi sıkıntı var acaba,ben gittim sormak için ne gerekiyor vs diye. Hiçbir şey gerekmiyor Eylül’de direkt gelsin başlasın dedi müdür 😂