jasminebk Gamzelikiz_34 ben hırsımdan onume ne geçse vurup kırmak istiyorum ama yapmıyorum cici kız olmak için 🤣
Canparcam_ Gamzelikiz_34 Çok sabrederim sabrım tükendiyse bağırırım ya da köşeme çekilip açarım damar şarkı ağlarım 😁😁
Canparcam_ Gamzelikiz_34 Yaa balık burcuyum karşımda biri ağlasa bile derdini bilmeden bende ağlarım gerisini sen düşün 😁
cnhavva Gamzelikiz_34 bende sinirlenince aglamakli olurum esime konusmak istemedigim zaman yanima gelme sonra konusuruz diyorum normalde kolay kolay tartismam kimseyle ama ters tarafim cok merhametsiz
birerkekbirkizannesii Gamzelikiz_34 bu sabah eşimle kavga ettik çok sinirliydim önce bir boşanma davası falan açtım kafamda ona da söyledim ayrılmak istiyorum falan diye yarım saat sonra sinirim geçti barıştık eğer ben bir şeye sinirlendiysem kavga çıkıp onun kavgasını edene kadar Susmam
Gamzelikiz_34 birerkekbirkizannesii abooo bacım sen de hemen boşanmaya gidiyon adamın kalbine indirecen
Zynp-61 Çok aşırı sinirlendiysem kimseyi kırmamak için balkona çıkıyorum derin bir nefes alıyorum yanıma biri gelirse de asla konuşmuyorum eğer konuşursam fena patlıyorum çünkü 🤣🤣🤣
Gamzelikiz_34 Zynp-61 tam sakinleşeceğim dediğin zaman biri geliyor bir şey sordugun zaman en kötüydü zaten bu😂
birerkekbirkizannesii Gamzelikiz_34 vallahi çok sinirlendim direk boşanmaya gidiyorum ben o da zaten hemen kızımı bırak diyor ben kızımı bırakmam diyorum biz boşanıyoruz velayet bana kalıyor eşim kızını görmeye geliyor oh bir sabah var ya resmen film repliği yazdık kendimize
EsilaMiracAyazEren_Moms Gamzelikiz_34 onu genelde kafamın içini temizleme gereği duyduğumda yapıyorum, hatta beni temizlik yaparken gören anlıyo, belli ki kafayı temizliyo elleşmeyin diyolar 😂😂