patilikahkaha 45 günlük bebeğim var mama desteği yapıyoruz, şırıngayla veriyorduk ama zor oluyor her zaman şırıngayla biberona geçelim diye düşündük lansinoh yavaş akışta 30cc mama 2 dakikada bitti. Bu hız normal mi bize çok hızlı geldi 🙄
aslhnkrts patilikahkaha anne memesini emerkende aşağı yukarı aynı şekilde çekiyo bebek Benim kızım ybü deyken hemşiresi lansinoh biberon al demişti ben hep onunla besledim meme reddi yapmadı
KendiEvimdeDeplasmandayim patilikahkaha ben ilk avent aldım hiç içemedi çekti çekti mama aynı yerinde duruyoru. Sonra lansinoh aldım evet hızlı bitiyo gerçekten meme reddi yapar mı bilmiyorum bizimki hiç emmedi
adaveannesiiiii patilikahkaha lansinoh setini almıştım, bebek cekmeden akıtıyor bebeğin ağzına cok gidip öksğrmesine neden oluyordu kaldırdım avent aldım rahat ettim
birerkekbirkizannesii patilikahkaha evet normal doğduktan 5 gün sonra lansınoh kullanmaya başladık, 7 aylık hala lansınoh kullanırız
Selin3434 Ben de oğlumda lansinoh kullandım meme reddi yapmadığı için şimdi kızım 46 günlük ona da lansinoh kullanıyorum , normal sizinkide
patilikahkaha Selin3434 aslhnkrts KendiEvimdeDeplasmandayim 30cc 2 dakikada bitirmesi normal mi yaniiii adaveannesiiiii Evet ya güya yavaş akış 🙄
adaveannesiiiii patilikahkaha hepsini denedim 3 farklı emzik ucu baş aşağı tuttum bildiğin aktı memnun olanlar varmış anlamadım🤔
KendiEvimdeDeplasmandayim patilikahkaha 120cc yi 10dakikada bitiriyo kızım bana göre normal ama ben emzirmiyorum 😂 red yapar mı bilemiyorum o yüzden emzirip biberonda kullanan arkadaşlar daha doğru yanıtlar
aslhnkrts patilikahkaha ya bilmiyorum bana normal geldi çünkü kızım emerkende aynı hızda emiyodu bazen hafif biberonu yatırarak yavaş yavaş da beslediğim oldu ama genel olarak bana bunun normal olduğunu söyledi bebek hemşiresi . Tabiki her bebeğe göre değişir bu durum benim kızım prematüreydi mesela aventi çekemedi zorlandı sonra hastanede düz biberon verdiler ki onun akış hızı daha hızlıydı onu içti saniyeler içinde hemşire rica etti eğer biberon getirme şansın varsa lansinoh al diye bunu daha yavaş içti ona göre
Selin3434 patilikahkaha ya ben sadece biberon ucundan dolayı seviyorum lansınoh bebel gerçekten anne memesi kavrar gibi emiyor, avent öyçr değil Red olmasın diye lansinoh aldım