kimeneasko Kızlaarr çıldırmama ramak kaldıı çişi iki günde öğrendi ama kaka yapmıyooo üç haftadır 3-5 gğne bir onuda ağlaya sızlaya kavga kıyamet yapıyor nasıl düzelecek bu durum dr normal diyor ama ben de kızımda tükendik
kivircikannesi kimeneasko Sürekli kaka konuşma, kaka kitabı, kaka çizgi filmleri, kaka boyama, kaka çıkartmaları, kaka kesme. Bizde durum böyle
cemre_-34 kimeneasko Hindistan ceviz yağı verin oyun oynama ile kaka olayını çözün kaka yaptıkça bir ödül verin
Duygu777 kimeneasko benim kızımda çişe alıştı kakası geldi yapamadı sonra altına yaptı konustm güzelce anlattım sonra tekrar yaptı bende biraz kızdım kızım biraz titizdir bak heryer kaka oldu pis oldu falan diye söyledim konustm snra lazımlıgına yaptı bakalım daha yapmadı kakasını bdahakine tekrar lazımlıgamı yoksa altına mı yapıcak bilmiyorum tabii ama bi fenomen şunu önermişti çiş yapınca 3 kaka yapınca 5 stecker yapıstırıcaz diye oyuna dönüştürünce alışmıs kızı öyle bişeyler deneyin sizde bide balon şişirtin diyolar kakasını yapması için
kimeneasko kivircikannesi hiç konusunu açmıyorum çizgilim açıyorum ama işi goy goya vuruyor yine yapmıyor peki geçiyor mu sizde en çok hangisi işe yaradı
kivircikannesi kimeneasko Kakaya bay bay yapacağız, el sallayacağız diyince ilgisini çekti. Yaptıktan sonra baya el salladı 💩