yrn3897 Kizlar bugün mr girdim altın bileziklerimi çıkarmadım bı sorun olur mu ordaki de altın mi dedi evet dedim çıkar falan demedi
HELELEKADIN yrn3897 emarda altın da olsa asla takı bırakmıyorlar iğneyi bile çıkarttırıyorlar ilk defa duydum izin vereni sonuçlar doğru çıkar umarım
bebekdeniz yrn3897 alyans küpe her şeyi çıkarttırıyorlar diye biliyorum. Değişik bir durum olmuş öyle geldin diye kızıp koyverdiler herhalde
merveipkknn Hayir, mr a altinla giriliyor manyetik sistemle cekim yapildigi icin altin sorun teskil etmiyor. Cekilen bolge uzerinde degilse sorun degil
yrn3897 Zaten çelik falan onları çıkarttılar sütyende metal varya onu çıkarttırdilar eşarp ignelerini çıkarttırdilar altın çekmez bişey olmaz dedi çıkartmadı mr olduğu icin mi acaba
badesmommy yrn3897 cihaz metal eşyaları kendine çekiyor. Küpe,telefon vs mıknatıs gibi cihaza yapışıyor bu sebeple çıkartıyorlar çekilen bölgede takınız yoksa hiçbir şey olmaz. Millet bilmeden bi ton şey söylemiş 😃
hasan033 Bende çekilmişti mr yakın bi zamanda başörtümdeki iğnelieri dahi çıkarmıştım yüzük fln ve üstelik başım doşardaydaı bi oda kitli oasa gibi varmış oraya koymuştum
ada00 yrn3897 sütyen teli,tel toka bile izin verilmiyor ilk defa duydum izin vereni hatta iyice soruyorlar
metehansmomm yrn3897 merhaba radyoloji teknikeriyim mr da altın sorun olmaz cihaz sadece metalleri çeker. İnsanların söylediklerine aldırmayın
yrn3897 metehansmomm yani metal takılması halinde çekim esnasında zararı olur diye mi cikartiyorlar metal çekince nasıl bişey oluyor ki cihaz altını çekmiyor da metali çekiyor
metehansmomm yrn3897 metaller görüntünün doğru gelmesini engelliyor yani görüntü siyah bir karartı olarak ekrana düşüyor çekimde haliyle doğru olmuyor. Ayrıca cihaz dev bir mıknatıs olduğu için üzerinizdeki telefon anahtar vb şeyler cihaza yapışıp zarar verebilir