Kartanesi26_ Kızlar mastit olmuştum antibiyotikli iğne kullandım geçti ama mastit olan göğsümde süt resmen yok diğer göğsümde azaldı sağarak besliyorum . Mastitten sonra düzelir mi bu durumu yaşayan oldu mu ne yapmalıyım lütfen 🙏🏻
mavikelebek__ Kartanesi26_ bende aynı durumu yaşadım. Bebegim tek gogusten emiyordu aniden emmeyi bıraktı ve birdaha tutmadı. Antibiyotik tedavisi görmedim ancak elektirikli sagma makinasiyla düzenli sagarak sutu arttirdim. Bol bol su içtim. Karpuz sutu gerçekten ciddi anlamda arttirdi benim karpuz yedim. Şükür şuan sıkıntım yok.
Kartanesi26_ mavikelebek__ yaaa perişan haldeyiz bebeğim meme reddi vardı zaten üç ay zar zor yalandan emdi mecbur hep sağım takviye yapıyordum sonra tamamen bıraktı sürekli sağdım bi ara boşladım o ara mastit oldum ve resmen damla süt yok yaa su içiyorum karpuzu duymamıştım yerim bolca severim de .. hastane tipi kiraladık bende sağıyorum ama artmadı ne zaman düzelir çok üzülüyorum ya 😰
mavikelebek__ Kartanesi26_ benim bir haftada düzelmisti ama psikolojin ve dinlenmen çok önemli. Sütüm yetmediği zamanlar kendimi yetersiz hissettim bebeğime karşı. Psikolojini çok iyi anlıyorum. Dert etme fırsat buldukça uyu dinlen kendiliğinden düzelir inşallah
Kartanesi26_ mavikelebek__ yani dinlenme yok maalesef ve süt gelmedikçe çok stres oluyorum bebeğim emmiyor ya ondan mı gelmiyor acaba