amazontuba gokyuzundekidinazor düğün gibi bişeyse kırmızı çok güzel. Daha günlük bişeyse köyü renk olan🍀
Cylnmiray gokyuzundekidinazor kırmızı gerçekten çok hoş. Size teninize bedeninize çok aşırı yakışmış 😍
gokyuzundekidinazor Tatlican uykusuzanne__ amazontuba Cylnmiray Düşünmeye gerek kalmadı artık ❤️ minikkurabiyee canmanayvesuyu crybaby
gokyuzundekidinazor canan6668 özlemişsindir yine aynı düğün aşkım bugün çarşıya çıktım bir tane elbise beğendim rota yeniden oluşturulmaya başladı o yüzden dödlsşwşrlwşlr
canan6668 gokyuzundekidinazor şaka bir yana kırmızının düğünü daha iyi kaldıracağını düşündüm kirmizi asko Ama mavi de we ayri gözüm kalmıştı hos Benimki sadece göz kalması onu giymem icin erimem lazim 😂😂
hunilimomy gokyuzundekidinazor mavi cok hos ama altına spor ayakkabıyı çek gezme kombini ya da topuklu terlik 😃 bide kirmizi olsun üç kurus fazla olsun diyenlerdenim💃
gokyuzundekidinazor canan6668 en çok sen girdin aklıma mavi de zaten 🤣 ayrıca erirsin ama önce kan ve şekerine baktır 😭
canan6668 gokyuzundekidinazor şekerim Sinir da Canim tiroid değerlerim yüksekti Ona bakıldı boğazım da küçük bir nodul var 3 ayda bir kan veriyorum ama suan tiroid tekrar normale dönmüş