Anne54 Bayanlar arabamızı değiştirdik bagaja sığmadığı için bebek arabasını satmak zorundayım çok memnunum ama baston alcam . Az kullanılmış. Ayak korumalığı hediye. Baby plus canyon travel sistem bebek arabası
Anne54 Mrs_Sunshine 650 lira oğlum alalı 7 ay oldu ama sürekli ilçeye gidemediğimiz için az kullanılmış
Anne54 Elozzz 650 lira fotoğraf yüklemeyi beceremedim de instagramdan gönderebilirm ama şuan açılmıyo sayfalar
Anne54 Esraabasargundogdu instagram hesabım buraya yükleyemedim ya sistemden kaynaklı sistem düzelince fotoğraf gönderebilirim
Anne54 Mrs_Sunshine ne kadar uygun mesela? Fazla kullanmadığım için o fiyat . Ciddi alıcı olanla pazarlık payı var yazdım zaten görmediniz galiba.
Mrs_Sunshine Anne54 En fazla 100 tl indirirsiniz ki bu da almaya engel. 2. El alacağıma sıfır 500 tlye araba alırım yani ben çok kararsizim çok istiyorum bu modeli ama pişman olmaktan korkuyorum alıp pişman olab çok kişi var. Hani daha uygun olsa 400 450 filan alırım hiç düşünmeden
Anne54 Mrs_Sunshine kullanışlı bi araba ben çok memnunum ama şuan kullanamıyorum depoda duruyo satıp baston almak zorundayım. Herkes kendi bütcesine göre bakıyo bulursunuz inşaallah .