yavuzselimiinannesi Kızlar böyle bir uygulama var mı Google Play de çıkmıyor. Önceden mi vardı acaba. Ne için kullanıyordu bilen var mı
gizememre yavuzselimiinannesi uygulama bilmiyorum ama kardeşim oyun oynarken discord üzerinden takım arkadaşları ile konuşuyordu , canlı yayınlar falan izliyordu
Tubanurrr yavuzselimiinannesi discord hâlâ devam ediyor sadece Türkiye de yasaklandı vpn ile kullanabilirsiniz büyük bir platform ben online bir kursa katilmistim chat ve haberleşme için discord da grup kurmuşlardı oradan haberler veriliyordu
hiralies yavuzselimiinannesi discord türkiyede yasaklanfı diye hatırlıyorum oyun arkadaşlarımla konuştuğumuz bir uygulamaydı
yavuzselimiinannesi Tubanurrr Teşekkür ederim. Eşime normal sms gelmiş ama uygulama yok tlfn da merak ettim 😊
cnhavva yavuzselimiinannesi kapatilmisti geri acildi galiba pc acilinca ekranda direk aciliyo kapaliyken de farkli vpn den yine giriyolardi dc ye benim esim de oyun oynarken arkadaşlarıyla oyundan degil de dc uzerinden konusuyo amaca gore degisir uygulamanin kullanimi
Asli1453 yavuzselimiinannesi evet vardı canım bilgisayar oyunu oynarken kullanılan bı uygulama sesli konuşma ayrica
emiyomu yavuzselimiinannesi kötü bir şey değil genelde oyun oynayanlar orda toplaşıyor sesli oynamak için falan