pivpivpivahmedmuhsin alpaslanmom_ Bu olay yıllar önce yurtdışında bir ülkede yaşanmıştı. Çok ürkütücü. Tanıdığınız yurtdışında yaşamıyorsa eğer birebir aynı şeyi yaşaması imkansız.
alpaslanmom_ pivpivpivahmedmuhsin yukarıda bir hanımefendi yazınca baktım bende Türkiye’de olmuş canın zaten böyle bir olay olup ceza almayan ülke tek bizdedir 😀
pivpivpivahmedmuhsin alpaslanmom_ O kısmı hatırlamıyorum. Ceza alıp almadığını falan. Ama almadıysa net bizim ülkedir. 😁
alpaslanmom_ pivpivpivahmedmuhsin bende ordan kanaat getirdim biliyorsun bizim ülkede kolay kolay ceza alamıyorsun az önce bir haber gördüm adam yolda yürüyen kedinin kuyruğunu kesiyor ifadesi alınıp serbest bırakılmıs oda bir canlı
alpaslanmom_ MamaUygarVibes şehir efsanesi de olabilir bende az önce hanımefendi diyince internetten baktım gördüm gece tuvalete giderken bile eşimi uyandırıyorum korkudan böyle birşey için kaldırdığımı bilse beni ne yapar 😀😀
pivpivpivahmedmuhsin alpaslanmom_ Adalet sistemimizin zeka seviyesi 1 yaş bebekle eşdeğer. Çok üzücü.
Ymomm alpaslanmom_ umarım hiç yaşanmamıştır insanların dilden dile getirdiği hikayedir yoksa çok korkunc