Kızlar şimdi size bir tanıdığımın mahallesinde yaşanan bir olayı anlatacağım ben duyduğumdan beri çok etkilendim sizinlede paylaşmak istedim
Bir kız var öğrenci 3 aydır bir çocukla konuşuyor çocuk şehir dışında yaşıyor kızla görüşmek için 1 günlük geliyor sabahtan buluşuyorlar kahvaltı öğlen gezme sinema derken akşam oluyor çocuk sırt çantasıyla gelmiş kıza demiş ben otelde kalacağım neyse kız evine geliyor çocuk akşam arıyor diyor ki ben otel bulamadım hep dolu pazar günü olduğu için benim otobüsüm sabah 6 da gidicem zaten sen bir odanı bana aç ben orda kalayım , kız istemeye istemeye kabul ediyor salondaki koltukta yat diyor kendi de yatak odasına geçiyor kendini kitliyor ne olur ne olmaz diye sonra yatıyorlar çocuk kapıyı vuruyor kıza diyor susadım kızda dolaptan al salondan diyor beni kaldırma sabah okula gidicem diyo , çocuk dolabı kurcalıyor ama bu şangur şungur sesler yarım saat sürüyor kız işkilleniyor camın kenarına geçiyor sessizce polisi arıyor benim evimde biri var ben kendi isteğimle çağırdım evet ama suan can güvenliğim yok her türlü sorumluluğu kabul ediyorum lütfen kapıyı kırın içeri girin o çocuğu alın diyor . Neyse aradan bir 15 dakika geçiyor kapıyı çalan çocuk bu sefer direk kapıyı açmaya çalışıyor ve şarj aleti istiyor kız bagırıyor sana uyuyacağım dedim neden anlamıyorsun yok şarj falan diyor o an polis kapıyı kırıp içeri giriyor çocuğu ters kelepçe yapıyorlar kızı öyle içeri alıyorlar kız ne görsün yerde koskoca muşamba serili o çantasında çekiç bıçak kesici ne ararsan var meğer kızı öldürecekmiş ifadesinde amacım taciz değil sadece öldürmek demiş ve teşebbüs olmadığı için ilk mahkemede serbest kararı çıkmış savcı itiraz etmiş .
Evet kızın yaptığı yanlış evine neden alıyorsun ? Ama illa ölmesi mi gerekiyordu böyle binlerce manyaklarla yan yana yürüyoruz hergün anne olmadan önce asla etkilenmezdim ama anne olduktan sonra böyle olaylar beni çok etkiliyor rabbim hepimizin evlatlarını böyle pisliklerden korusun inşallah 🙏🏽