mryematls arvenyildiz ben pamuk alıp kendim ıslatıyorum hiç pişik problemi yaşamadım hem bu şekilde daha kullanışlı ıslak mendile göre kalın olduğu için kakası daha kolay temizleniyor
momas arvenyildiz doğduğundan beri uni baby kullanıyoruz ilk 0-6 aylık olanı aldım o koli bitince sleppy deniyim dedim ama beğenmedim aşırı sulu çok ıslak bırakıyordu ama yapısı havlu gibi kalındı o koli bitince de tekrar sleppy aldım bu sefer 6-12 ay olanını hala onu kullnıyorum memnunum
acemiibirann Bizim pişik sorunumuz vardı ve hiç geçmiyordu ben çareyi ıslak mendili bırakarak buldum hiç gerek yok pamuk alıyorum biraz su alıyorum yanıma hep ıslatıp siliyorum o zamandır hiç pişik olmadı en temiz içerik de olsa ıslak mendil kapalı kutu işte
arvenyildiz mryematls bende pamuk kullanıyorum bu zamana kadar pamuk kullandım ama dışarıda zor olmaya başladı sanki o yüzden ıslak mendile mi geçsem dite düşündüm
cudana 9,5 aylık bebeğim poposuna asla ıslak mendil kullanmam daima pamuk. Bez bırakana kadar da böyle. Yüzü ve elleri için yemekten sonra prima ve molfix izotonik kullanıyorum ama sonra zaten banyoda yıkıyorum
eymenku arvenyildiz yüzüne kullanmıyorum poposuna baby turco yüzü için normalde kuru küçük olan ıslanınca büyüyün bambu mendillerden kullanıyorum
eceayca arvenyildiz uni baby 0-6 ay yenidoğan kullanıyorum gayet memnunum arada bi molfix izotonik sulu mendil de kullandım yenidoğan olanını o da iyiydi ama uni babyden devam