hanane Kızlar bu göğüs sertleşmesi doğumdan sonraki zamanlarda olan nezaman duzelıyor sertleşip büyümüş göğüslerim sağılmıyor bıle ne yapacağım ağrısı çok fena cocukda emmıyor nekadar sürüyor bu süreç 😭
irmhzl hanane ne zaman dogum yaptin basta benimde cocuk emmedi kocaman oldu sonra sagmaya basladim cok buuyuyunce zaten ememiyo ucluk kullanmama ragmen emmedi cunlu ucu semsert oluyor hemen kontrollu sag bence
hanane sekerparemm irmhzl 3 gün oldu ilk 2gun sütüm hıc gelmedi mama takvıyesı yapıldı sımdı bi akşam gelmeye başladı benımkıde emmedı sürekli uyudu göğüs başında ve dün bugün aşırı şiş göğüs ucuda dedıgın gibi
irmhzl hanane yei dogum ypmissin ayni olmustum yeni oldugu icin seni cok rahatsiz eder zamanla kendi duzenini oturtursun sagmaya calis dolaba at ben oyle ilerledim makinem vardi ama sagmak aklima gelmitodi bebek emmiyodu saglik ocagi arayinxa emmiyo demistim hemen sutunu sag demisti belkide hastanelik olcaktim hic aklima sagmak gelmemisti
denizli2345 Mastit olmuşsun sanırım sen. Önce sıcak duşta masaj yapıp yumuşat sonra düzenli sağım yap. Eczanede mavi jel satılıyor, her sağımdan önce duş alamayabilirsin ama o mavi jelden alıp ısıtıp memede beklettikten sonra sağım yapabilirsin