canan6668 Nazliezgi gunaydin afiyet olsun askom bu ararlar bende baya kafaya koydum başlamayı düşünüyorum ama geri bırakırsam bidaha başlayamam diye üzülüyorum suan degilde eylül de cocuklar okula başlayınca diyetisyene gidip onunla mı ilerlersem diyorum
Nazliezgi miniklerimad 2ay dolmadan 11kilo verdim güncel kilomu bilmiyorum 23ünde gideceğim randevuma
Minikbirprenses Nazliezgi maşallah size bende emziriyorum 1ay çok dikkat ettim ama hiç kilo veremedim spor yapmadım tabi coxuk zaten yoruyor halim kalmaz diye neler yiyorsunuz gene başlamak istiyorum hemen🙁
mamylatte Günaydın burda sizi görünce deli gibi diyet yapasım geliyor ama yemek görğnce de deli gibi yiyesim geliyor 😂😂
Nazliezgi mamylatte 😄 ozaman yemeği görmezden gelin artık istesem de bir şey yiyemiyorum fazla hemen şişkinlik yapıyor az az besleniyırun hinlik kalori düzeyine varmıyorum bike
Nazliezgi Minikbirprenses diyet listem var ona göre ilerliyorum postyapısalcı paylaşmışyım ara öğün ünlü sadece akşam olanını uyguluyorum geri kalanı eksiksiz yapıyorum 4 litreye yakın şu içiyorum bu ara boşladım ama evde Leslie yapıyorum akşam da parktaki aletleri yapıyorum 10ar dk
Minikbirprenses Nazliezgi neler yiyorsunuz acaba emzirirken bende hemen başlamak istiyorum gerçekten sizden destek aldım suanda heveslendim☺️birde tarçınlı kahveniz varmış tarçını pişirirken mi atiyorsunuz
Nazliezgi Minikbirprenses diyet listem posta mevcut cnm bnm ayn kahve pişerken çay kaşığı ucuyla atıp kaynatıyorum
Nazliezgi canan6668 bence ufak çaplı başla kontrole al sonra diyetisyenden destek al bol bol şu içmeni öneririm🙂🥰 bol eksilerimize