Gozdee45 Arkadaşlar merhaba 27 günlük bebeğim var sütüm azaldı mama vermek zorunda kalıyorum hep ne yapabilirim bu durumda olupda sütünü arttıran oldu mu?
LinaMom0501 Gozdee45 canım helvada ye bol bol su iç sade beyaz helva ye pekmez ye havuç ananas tüket sebze ve tatlı ağırlıklı diyelim yani gelir Allah’ın izniyle gelmesede üzme kendini sıkma canını sakın stres yapma oda sütünü keser pozitif düşün.🥰
12_yil_sonra Gozdee45 yeşil incir reçeli ye 1 çorba kaşığı üstüne de 2 bardak su , gör bak dolacak göğüslerin
aysenurkerem Gozdee45 bol su, kayısı kompostosu, yoğurtlu dereotu, irmik helvası bide eczaneden galactago Damla alın çok fayda gördüm önerdiğim 4 arkadaşım da çok memnundu. Ve günde 2 fincan rezene çayı
Guler100 Benimde tam 1aylik bebegim gecen gun hic sutum gelmedi eşime boza ananas ve havuc aldirttim hepsinden o gun tukettim simdi cok şükür dolu dolu sutum geliyor
Defne_cicegim Instagramda emzirme_danismani var semra hanım mükemmel bi kadın o boza öneriyor ve herkes çok memnun deneyebilirsiniz ve ınstagramdanda takip edebilirsiniz 🤗
Ayseasyaa İnstagramdan emzirme danışmanlarını takip edin çok motive oluyor insan ve kesinlikle boza 👍🏻
Mervedefne54 Gozdee45 canım galaktigo diye bi damla var ondan kullan artırıyor bide bolbol şu iç 4 5 litre kadar sıvı al komposto ayran tarçınlı süt yap kendine rezene iç bunalr iyi geliyor bide sütünün olacağına inan emdikçe gelir meme bebeğinin ağzında dursun yarim saatte bir sık sık emzir
masalim51 Gozdee45 canım tatlı ye üstüne bol bol su iç sonra bulgur bulgur bulgur su su su muhakkak fayda görürsün. Ama önce şerbetli bi tatlı üstüne bol bol su iç
Melooo Gozdee45 öncelikle stres yaptığınız sürece gelmez sakin olun kendinizi mutlu edicek seyler yapın mesela ilk öncelik bu sonrasında süt yapan yiyecekler ve bol bol su tüketin olmuyorsada canınızı lütfen sıkmayın stres yaptıkça daha da azalır sütünüzle kalın inşallah 🙏