gizsen Kızlar selam, bebeğim üstünde ne varsa tekmeleyip açıyor uyku tulumu almak istiyorum. Ama nasıl alacağıma karar veremedim. Torba mı ayaklı mı kollu mu kolsuz mu? Siz nasıl kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
etuerk gizsen dönmeye başladıktan sonra ayaklı tercih edilir torbalı dönemez boğulma tehlikesi oluşturur çünkü. Bende her sene 3 tane olur 2.5 1 0.5 tog. Genelde 1 tog tercih ederler ona göre ince kalın giydirilir eğer çok soğuk bir iklimse 2.5 ve 1 tog almanızı öneririm
gizsen etuerk İzmir’de yaşıyorum. 1 top yeterli olur mu? Torbalı konusunda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ben de şaşırmıştık neden hep 0-3 ay diye. 6 aydan büyük bakıyordum o zaman ayaklı plandan alayım. Kollu olan için ne düşünüyorsunuz
etuerk gizsen ben Türkiye’de değilim ama İzmir genel olarak kışında iyi galiba bence iyi olur evin sıcaklığına göre içine kalın yada ince giydirirsiniz. Benimkiler kolsuz fazla terletiyor ama tr de kollu kullanan çok mesela kollu alıp içine sadece bir zıbın giydiren oluyor yani bilmiyorum aslında o biraz tercih meselesi bir kaç kişi daha yanıt verir umarım