2cocukannesi__ Oğlum binmek istemiyor. Bulunduğumuz yer hep yokuş. Köşede öylece duruyor şuan aküsü vs. Hersey full İlgilenen ciddi olanlar yazarsa sevinirim Beykoz da oturuyorum Ümraniye vs. Gibi yerler olursa ortak noktada buluşabiliriz
2cocukannesi__ ozlemtuncdede vallahi biz Ümraniye de oturuyorduk akülü araba beykozda annemlerin garajda kaldı beykoza taşındık halen daha orda biz toplasak inanın 4 kere zorla bindirdik. 2. Bebeğimiz oldu bende bez mama vs. Almak için burada paylaşmak istedim biz 11bine aldık siz ne düşünüyorsunuz sizinde görüşünüzü almak isterim
2cocukannesi__ ozlemtuncdede Canım şöyle ki biz aldığımız da 11.bin di Dün alsan da bugün alıp satsakta ne yazikki 2.el olarak geçiyor. Aldığımız fiyata satış olmaz insanlar gidip sıfırıni alır. İnanın Ki yani bu zamanda inanın lafına demekte bende gülüyorum nedense 🤭 Fiyatı 8.500 koyuyoruz eğer ki ciddi alıcı iseniz Faturaları bulamadım eğer bulursam almak isterseniz aramaya devam etcem bu 12 w olanlar hızlı gidiyor bayır falan çıkarıyor Kusura bakmayın lütfen gec yazdığımı fark ettim
2cocukannesi__ Rainbehlul1 Canım şöyle ki biz aldığımız da 11.bin di Dün alsan da bugün alıp satsakta ne yazikki 2.el olarak geçiyor. Aldığımız fiyata satış olmaz insanlar gidip sıfırıni alır. İnanın Ki yani bu zamanda inanın lafına demekte bende gülüyorum nedense 🤭 Fiyatı 8.500 koyuyoruz eğer ki ciddi alıcı iseniz Faturaları bulamadım eğer bulursam almak isterseniz aramaya devam etcem bu 12 w olanlar hızlı gidiyor bayır falan çıkarıyor