kuzeynesli Merhaba,doğum yardımı 2025 için başvurup onay alanlar nasıl bir yol izledi? Hangi şubeden alıyoruz ödemeyi, halkbank mı?
melisahera kuzeynesli evet ben aldım mayıs ve Haziran ayını 2 aylık yatmıştı şimdi de temmuz ayını bekliyorum bu ayın sonunda yatar o da öyle demişti Halkbank
kuzeynesli melisahera peki direk şubeye gidip kimlikle mi alınıyor? Başka herhangi bir şeye gerek var mı
nrndncr melisahera merhaba ne zaman doğdu bebeğiniz? Benim Mayıs sonu doğdu haziran ortası da başvuru yaptık eşimle ayrı ayrı. Ben eşimden sonra edevletten başvurmuşum daha yeni benim başvurumu reddetmişler. Benden önce başvuran, yada onaylanan var diye açıklama yapmışlar. Ama benden önce başvuran eşimin başvurusuna bakmamışlar bile
melisahera nrndncr 27 Haziran da bu mesaj geldi gittim çektim Doğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir. B001
nrndncr melisahera doğurduğun ayı saymıyorlar o zaman. Sizin yine iyi mesaj falan gelmiş bana gelmedi hala