Lacivert21 Momyfat93 ben de merak ediyorum instagramda var birkaç sayfa ama fiyatları biraz fazla geldi 220 lira falan.biraz uygun bulsam alıcam öneri var mı hanımlar ☺️
Deletedmom781 Momyfat93 canim valla ben gecen kumasciya gittim yarim metre eni 4 metre uzunlugu olcak sekilde 1 mt 2 mt kumas alip diktirdim harika sling oldu. 25 tl odedim hemd3 istedgm rengi buldum begendim tavsiye ederim sanada. Fotografta atabilirim
NurrC Momyfat93 Trendyoldan aldım wrap sling 120 liraydı sanırım ama halka sling daha kullanışlı olur bence. Ben kendiminkini halka slinge çeviricem. Bağlamak uzun zaman alıyor halka daha pratik onu tavsiye ederim
Deletedmom781 Lacivert21 yorumumu okuyabilirsiniz sizde arkdsa yazmistim ama ben cok memnunum. Tavsiye ederm
Cnsakf Lacivert21 eğer isterseniz bende var sevibebenin kızıma aldım ama sevmedi evin içinde bir iki kez kullandık 150 liraya almıştım. 100 liraya kargo size ait şelilde gönderebilirim. Mürdüm rengi
Tosbigim Momyfat93 benimkini satıyorum ebebekten almıştım 110 liraya.. 70e veririm.. sevibebe marka https://www.hepsiburada.com/sevi-bebe-bel-destekli-sling---lacivert-p-HBV0000061NQZ?magaza=4bebek tıpatıp aynı