Melek12066_ Anneler sizde çok yoruluyormusunuz çok fena hiç durmuyor gece uyanmalarıda çok arttı uyku gerilermesi de var napıcaz biz
Pamukhanim_ Melek12066_ 9 ay 16 günlük 15 günde 10 yaş yaşlandım sanırım şuan çığlık çığlığa normalde 8 de uyuyan çocuk direniyor
JuliJuli06 Melek12066_ ehe ehe ehe 😂 ge bacim gel hunileri toplada gel 20 ayliktayiz bizde napacagimizi bilemezdik siz gibi sizde hunilerle geleceksiniz buralara biz gibi😂🥳
momas Melek12066_ 10. Ayda çocuğumun içinden başka biri çıktı yani en zorladığım aydı hele uyku konusu ya eridim birtim gece uyanması ayrı uyutmak ayrı zor yani çok çok kötüydü kimse bana 4-6-8. Ay atağı zor demesin 10. Yu görünce diğerlerini mumla arıycaklar. 11. Aya girdik çok şükür biraz duruldu
kmomm 9 ay 3 haftalık. Hiç dişi çıkmamıştı 1 haftada 2 diş çıkardık 3 ve 4 yolda çok zorlanıyor ama iyi dayanıyor yavrum gece 1 kere uyanıyor sabaha karşı emip uyuyor ama gün içinde bulduğu her şeyi dişliyor 🥹
moryazma Melek12066_ 18. Aydan selamlar 👋 kötü günler geçti sırada daha kötü günlerin var diyorum 🥹🥹🫣