oylesinebiri__ hira0502 bargello 122 bayıldım 😍🤩 miss gibi yaz kokusu 444 ünü görümcem aldı erkeksi kokuyor 122 daha güzel
MelisasMom hira0502 Çiçeksi koku istiyorsanız dior jadore a bakabilirsiniz tam çiçek kokusu hafif fresh, lady milion da çiçek yasemin baskın, daha uygun muadil olarak zara nude buqıet te çok güzel ve uygun fiyatlı
hira0502 oylesinebiri__ 122 yeni bitti daha canım. Benim takıntım var aynı parfümü tekrar kullanamam 😂 bide bu aralar parfüme çok taktım sadece bu sene 4 tane parfüm aldım ama şu an hiçbirini beğenmiyorum. İstediğim parfümü hâlâ bulamadım
oylesinebiri__ hira0502 bende ilk defa aldım kız 😂madin da güzel parfümleri kokuları çok hoş Dior avon bunlarda bakabilirsin bende çok taktım bi kaç tane daha alicam evdekiler gözüme güzel gelmiyor
hira0502 oylesinebiri__ ay evet şu an bende öyleyim ya ara ara bu tarz takıntılarım oluyor maalesef 😂😂
birannebirogull hira0502 lancome idole çok güzel bi kokusu var dışarda kaç kez durdurulup sordular aşırı güzel çiçeksi bi koku tavsiye ederim kesinlikle