alpmomssss MommyNest kayınvalidem eder ben istersem eşimden fayda yok 😂😂 o da bilir oğlunun huyunu ondan
Pamukhanim_ MommyNest eşimle benden başka yardımcı kimsem yok evime gelen kimsede yok zaten misafir bile gelmez eşim sağolsun çoğunluk işi o yapar bazen yemeği bile o halleder işe gittiği halde
Hayallerhayatolsa MommyNest hiç kimse çocuklara arada sofra kurduruyorum toplatıyorum Makinayı boşattılar bir kaz kez
MommyNest Hayallerhayatolsa ben ve eşim tek bazen o evde olmasa ben tekim beraber oturmamıza rağmen ben tek yapıyorum
AlinaEmreHan1 MommyNest Tek yardımcım eşim. Kayınvalidem nadir gelir, gelince dondurucumun içini doldurur gider. Onun dışında bi yardım istemiyorum
minikmisimben MommyNest eşim senede bir yardım eder kimsem yok ev battı gidiyor ne çocukları bırakacağım biri var ne yardıma gelecek biri
minikmisimben MommyNest eşim senede bir yardım eder kimsem yok ev battı gidiyor ne çocukları bırakacağım biri var ne yardıma gelecek biri
canan6668 MommyNest kendimden baska kisme Arada kizlarim. Kaynana kayinbaba mi var sadece görümce kayın varmi umarım tez zamanda ayirirsiniz evinizi insaAllah 7 sene beraber yaşayzn biri olarak sizi çok iyi anlıyorum