MommyNest Soru başlıkta canlar Beraber oturuyoruz ama sadece eşimden başka yardım eden yok bazen kayınvalıdem oda çok nadir peki sizin kızçelerrrr💞
Bade38 MommyNest Eşimle beraber yaparız zaten başkasının evimi temizlemesini istemem yani ben sevmiyorum
Tombikdonerartikcokpahali Benim bir sürü yardım edenim var Allah razı olsun hepsinden süpürge, bez , yağ çözücü, Vileda ,
MommyNest Bade38 keşke evim ayrı olsaydı kayınvalideyle oturuyoruz ve kimse eşimden hariç yardım etmez
MommyNest sukran3535 oda bir başarı ben tek malesef baya zorlanıyorum birde cadi bir bebeğim var durmak bilmez
Bade38 MommyNest AA birlikte oturmaniza rağmen yardım etmiyorsa ayıp ediyor sonuçta ortak kullanım alanları bütün herşey haklısınız
sukran3535 MommyNest Madem beraber yaşıyorsun herkes üstüne düşeni yapsın ver babaanne ye baksın bakmıyorsa iş iste çocuk durmuyo sen şunu yaparmısın yada ben yapamadım yetişmedi falan de
bilgedm MommyNest Aman kimseden yardım ne beklerim ne isterim. Sevmem de zaten evimde başkaları bir şeyler yapsın. Eşimle birlikte yaparız her şeyi ❤️
princessmom_ MommyNest Şuan kendim yapıyorum ama yapamadığım zaman kayınvalidemde eşimde annemde yardım ettler sağolsun