Boncuuk26 Dün uykusuzluktan Halüsinasyon gordum hemde bi cok kez 2 aylik bebeğim var başına gelen var mi,😓
Hakaninannesi Boncuuk26 oğlum bir buçuk aylıktı gece beşiğine bakarken oğlumun bağırarak ağladığını görürdüm kucağıma almaya çalışırdım halbuki çocuk uyuyor olurdu😳 rüya değil yani uyanığım. Herhalde normal uykusuzluk ve yorgunluktan oluyor.
kerem_imm Boncuuk26 bende de çok oluyordu. Bazen uyanıkken bile oluyordu. Gece eşime çocuğu ezdin diyip elimle çekil yapardım ama oğlum beşikte uyurdu. Bunun gibi bir sürü şey. Uykusuzluk ve yorgunluk yapıyor. Zamanla düzeliyor.
Boncuuk26 Hakaninannesi uyanıktım uykudanda kalkmadim bakiyorum etrafa cips paketini arkasi donuk adam ensesi olarak gördüm kızım kucağımda yuzune bakiyorum kulagini burnunu göremiyorum bi 10 saniye cok korktum😥
Mirayekrs benimde bir buçuk aylık sabah oldu hala uyutmaya çalışıyorum perişan etti beni resmen uyumak istiyorum 😔
Boncuuk26 Mirayekrs 2.ay aşıssindan sonra huysuzluk başladı normalde uykumuz guzeldi insallah sizinkide bizde duzene gireriz bian once 😓
Boncuuk26 kerem_imm bana uyanikken oldu uykudan da kalkmamistim cocugumun yuzunu bi değişik gordum cok korkutucuydu ya
Gamzeli03 Boncuuk26 bizim de bugün var dün gece çığır çığır ağladı sanki hissetti yavrum birde şehit haberleri gelince Rabb'im sabır versin o anne babaya ben iki iğne yapılacak diye kaç gündür stres içindeyken onların acılarını Rabb'im sen yardım ett 🤲
ankarahanimefendisi Banada oldu yorgunluk ve uykusuzluk tabi birde stres olunca düşünün siz vücudun halini. Allah yine annelere yardım ediyorda bir şekilde atlatıyoruz
bianneeee Kızlar eşlerinizden yardım isteyin gerçekten çok hafifletiyor gece bir saat pışpışlaması yetiyor yardım istemekten çekinmeyin herşeyi mükemmel yapmaya çalışmayın ❤️
Irem_16 Bende bebeğim beşikte yatmasına rağmen uykumdan uyanınca yorganı o sanardım arardım nerde çocuk nerde diye 🙉💆🏻♀️😄
Boncuuk26 Gamzeli03 degil mi aslan gibi evlatlari topraga vermek ne acı Rabbim yardimcilari olsun kalanlarına sabır versin😓
Mryyyy123_ İlk aylar bende öyleydim bebek beşiginde uyuyor ama ben yataktan yere düştüğünü zannedip fırlıyordum yerimdenn bagırarak kaç kere eşime Ohhooo🤦🏻♀️
Gmzasaf Boncuuk26 benimde bebeğim 2 aylıkken gece eşimi uyandırıp bebek yataginda yok diye ağlamıştım bebekte kucagimdaydi eşimde o telasla eğilip yatağın altına bakmıştı bebeği oda kucağımda fark etmedi ve bebeğe de sim sıkı sarilmistim 🤭🤭🤭