CuteBadesMama esranr98 güncel fiyatları bilmiyorum ama 2 buçuk sene önce Yunanistan’dan aldık. Türkiye’den alsak yalnızca bana alacaktık. 4 gün Midilli’yi ve Atina’yı gezdik, 2 telefon aldık, üzerine bütçemizi bile artırmıştık.
endoplazmikretikulumiste esranr98 fiyat çok önemli değil yurtdışı Kıbrıs tabiki daha uygun ama vergisi türkiye için aşırı yükseltildi bu açıdan aynı fiyata geliyor
Dmt-01 esranr98 amerikadaki fiyatı bilmiyorum ama bi yotuberın videosunda görmüştüm burdaki fiyatın tam yarısıydı kıbrsıta.Şuanda nasıldır bilmiyorum eylül ayında gidecem kıbrısa bakacam ama tabiki türkiyedeki vergisi çok yüksek yine aynı paraya gelir gibi
oylesinebiri__ esranr98 evet 10 bin olduğunu söyledi 4 5 ay önce gitmişti şimdi yine orda şimdi sormadım ama o zaman 10 bin demişti alıp getiren arkadaşlari da olmuş modele göre değişebilir onu bilmiyorum
kubraa0608 esranr98 ben kıbrısta yaşıyorum 1 ay önce 1400 dolara aldık cogu yere sorduk 10-20 dolar fark koyuyolar. Kıbrıstan alıp türkiyede kullanacaksanda türkiyeye açtırman lazım belli bir süre sonra kullanamıyorsun diye biliyorum.
EmineA20 esranr98 kozkardesim geçen hafta Dubai’den aldılar 50 bıne ama burda da kullanıma açmak için 20 bıne açılıyormuş