Minigim38 Elfgrn asmingul487_ siladgnchdr aysebb Elfgrn Yok dimi ben göremiyorum çünkü beyzanuroz Gokturkmom asmingul487_ Elfgrn asmingul487_
Minigim38 Gokturkmom tam yumurtlama gününmüs ilişkinin olduğu gün olsa çıkardi diye düşünüyorum yada küçük ondan çıkmadı
siladgnchdr Minigim38 evet bende tam yumurtlama da yaptım hemen çıktı göremedim aşkım geç döllenme olur belki 🤍
Minigim38 siladgnchdr asmingul487_ Benimde ilk bebegimde öyle hemen çıktı 3 haftalikti 544 du betam ama bu ya küçük yada yok bilemedim. Tiroit hormonuma baktirmaya gideceğim ayın 25 inde o zaman kan testinde varsa çıkar adetimde geçmiş olacak o zamana
asmingul487_ Minigim38 bnde smdi yaptim 17 gun geçti iliski sonrası çok sukur birsey cikmadi daha bebegm 4 aylik
Minigim38 asmingul487_ ya çok küçükmüş daha benimki 34 aylik olacak korunma yönteminiz nedir bence iyi korunun çok küçük daha
Minigim38 asmingul487_ Gokturkmom asmingul487_ Kızlar adet mi oldum, yerleşme kanamasi mi bilemedim bugün kahverengi kan geldi cuma günü hastaneye gideceğim kasiklarim ve belim ağrıyor napsam bilemedim birkaç gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı
Minigim38 asmingul487_ evet adet olmuşum önce ne olduğunu anlamadim yerleşme kanaması mi adet mi kahverengi renk geldi ve tekrar gelmemişti 1 gün sonra normal adet kanı şeklinde oldum rabbim isteyene versin inşallah