Betuldefnesahin 57 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğum yaptım 70 kiloyum ve 160 boyundayım ,ne aşağı iniyorum ne yukarı çıkıyorum kızım 17 aylık ve hala emziriyorum neler yapmalıyım sizce ?
Pnrdnzysfars Betuldefnesahin bende 62 ile hamile kalip 86 ile doguma gittim simdi 68 kiloyum online emziren annelere uygun diyet yapıyorum evde leslie yapıyorum tsh 16 zor veriyorum
OlgaArslan Betuldefnesahin bende 54 le hamile kaldım 82 le doğuma girdim kızım şuan 10 aylık ve 64 kiloyum emziriyorum ve hamur işleri yemiyorum ekmek tam buğday ve akşam 8 den sonra yemek yemiyorum ama yinede kalan kilolar gitmiyo inşallah bir gün gider ☺️
Busraakkas Sanırım facia eşiğinde kilo alan benim 58.400 grm hamile kaldım 98 kiloyla doguma girdim😂 Doğumdan sonra sadece 7 kilo verdim evde leslie yaparak biraz dikkat ederek yediklerime 81 e düştüm 65 olsam yetecek bana 171 boyum badigard gbi oldum umarım vermeye devam ederim 😓
demetdemircioglu 55le hamile kalip 67yle dogum yaptim 60a dusmustun oldum gene 62.5 almayada devam edicem sanirimm🙄🙄 bu tatli bitiricek benii😑😑
Senaustunbas 52yle hamile kaldım 164 boyum 67ye doğuma gittim 2 aylık bebegim 57yim emziriyorum kalan 5 kiloda gider inşallah
Betuldefnesahin Senaustunbas ne güzel pek kilo almamışsınız aldığınızda gitmiş yapıya göre değişiyor demekki herkes bir olmuyor ben emziriyorum ama emzirince kilo verirsin diyolar 1 gram bile vermedim 😕
Pnrdnzysfars YagmurunAnnesi YouTube a yazarsan video lar çıkıyor yürüyüş yapmaya yarıyor egzersiz yaptırıyor