Balim12 öncelikle geçmiş olsun, oğlumda geçenlerde yerde otururken babası güldürüyordu normalde de hep yastık olur arkasında o an dönmüş diğer tarafa. Bam diye geri bi attı kendini küt diye ses geldi. Altında mat vardı mata vurdu ama baya şiddetli vurdu. Sonrasında eşim kaldırdığı an kustu. Yaklaşık bi 10-15 dk önce beslenmişti ve reflüsü olan bi bebek olduğu için ikilemde kaldım acile gidip gitmeme konusunda. Kalktık gittik içimize sinmedi tomografi istediler ama biz acile gidene kadar bi saatten fazla geçmişti üzerinden ve başka hiç bi belirtisi yoktu. Hastanedeyken beklemek istediğimi diğer mamasını yiyeceğini ona göre karar vereceğimi söyledim. Mamasını gayet güzel bi şekilde yedi kusma olmadı. Kendi doktorumuzda izindeydi. Tomografi çektirmek istemediğimi söyleyip özel hastaneye götürdüm. Oraya gittiğimizde üzerinden 4 saat geçmişti ve oradaki doktor iyiki radyasyon aldırmadınız boş yere çocuğa, bıngıldağı açık oradan bi ultrasonla bakalım genel durumu gayet iyi çünkü dedi. Çok şükür hiç bişey çıkmadı. Eve gelip 36 saat boyunca gözlemledik. Gayet iyiyiz. Üstünden baya saat geçmiş sizinde bu yüzden gözlemleyin gözlerde kayma, bilinç kaybı, sürekli uyuma veya uyanamama, şiddetli kusma, Ağrı, huzursuzluk hissederseniz vakit kaybetmeden doktora başvurun.