majkoniyan Merhaba anneler 🌸 Evin şu an ki derecesi 29.8 ve bebeğim inanılmaz terliyor sadece zıbınla yatırıyorum. Siz neler yapıyorsunuz önerisi olan varsa sevinirim 😩🥲
basak1336 majkoniyan aynı bizde canım 28-29 derece ev zıbınla uyuyor ama aşırı terliyor hep İsilik oldu ara ara Vantilatör açıyorum hasta olmasından korkuyorum
Snp57asel majkoniyan ben köyde yasiyorum ama evim aşırı sıcak yumurta pişer yani o derece 😀😃 sağımda solumda onumde arkamda ev yok sabahtan akşama kadar güneş vuruyor onun sıcaklığı akşamina pisiriyo bizi bı tek sabaha karşı biraz serin oluyor
Furkans_Mom_2018 majkoniyan İstanbul çok sıcaktı bugün ama Diyarbakıra gidince çok arıcaz İstanbul’un sıcagını bile 😃
majkoniyan Snp57asel Köy dersin ağaçlık alan püfür püfür olmalı diye ama biraz ters tepmiş sizinki Allah yardımcınız olsun 🤭😂
Hanabii Vallaha bıktım sıcaklardan. Cocukla çok zor oluyor ben kendimde nefret ediyorum. Yazı hiç sevmez oldum bi an önce bitsede kış gelse..
Asyaveannesi04 majkoniyan Datça bugün hissedilen bir ara 38 oldu nemde baya arttı nefes alamadık. Allahtan klimalar var
majkoniyan Asyaveannesi04 Tatil mekanı orası zaten denize yakın çok daha olur orası. Bizim İstanbul da fena gerçi 😩🥹
tubic majkoniyan vantilatör açık ama bebeğe uflemiyorsa çarpar mı odada hava akışını sağlasın diye kapatmiyorum kapatsak hic durulmauacak
majkoniyan tubic bilmiyorum bende o yüzden vantilatör kullansam mı kullanmasam mı diye düşünüyorum açıkçası
tubic majkoniyan gündüz hiç kapatmiyorum ama üstümüze de vurmuyor o şekilde carpmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum yine de