Eylulzeynep8 İyi akşamlar cerahpasa tıp fakültesinden nasil randevu alınır bilgisi olan var mı? Ben bakıyorum çocuk nöroloji görünmüyor yeşil alan kaydimiz da var oysa , çok karışık geldi bana
simseklivekalpli Eylulzeynep8 cerrahpaşa bilmiyorum ama tip fakülteleri MHRS sisteminde olmadığı için uzmanlık isteyen dallara direkt muayene olmuyor. Yine o hastanenin çocuk doktoruna randevu alıp gideceksiniz onlar size hastane bünyesinde çocuk nöroloji için yeşil alan açacak.
simseklivekalpli Eylulzeynep8 ben de endokrine randevu alacaktım öyle bir sorun yaşadım, kolay gelsin size de geçmiş olsun 🌺
Eylulzeynep8 simseklivekalpli Teşekkür ederim size de geçmiş olsun öyle iki defa gidip gelmemiz, zor olacak malesef mesafe olarak uzaktayız
simseklivekalpli Eylulzeynep8 ben henüz gidemedim ama erken saate randevu alırsanız belki randevusuz bakabilirler aynı gün diye ümit ediyorum kendim için. Umarım size de öyle olur çocuklarla uzak mesafedeki hastane tekrar tekrar randevu çok zor oluyor 🥲
Eylulzeynep8 simseklivekalpli Evet gerçekten zor iyi bir çocuk nöroloji doktoru var orda ama gitmek çok zor gibi . Hayırlısı artık