Doğum öncesi vaoovv diyecek kadar güzel biri değildim. Kendimi bildim bileli kilo konusunda sorun yaşayan biriyim. Hamileliğimde kendimi frenledim, doktorumun da desteği ile 8 kilo aldım. Doğum sonrası çok zor geçti. Ciddi gaz problemi yaşadım. Haftalarca acı çektim. Sezeryan ile doğum yaptım ve doğumdan hemen sonra sıvı ile beslendiğin için 5-6 kilo verdim. İlk ay doğum öncesi kiloma indim ama yeme düzenim oturmadığı için sütüm azaldı. Bebeğim de kilo alamadığı için çocuk doktoru kızdı. Ben de bu sefer kontrolsüz yemeye başladım. Bebeğim 3 aylık ve ben doğum yaptığım kiloya yeniden çıkmışım bugün tartıldım ve beynimden vurulmuşa döndüm. Yemeyi azaltınca sütüm azalıyor, yemek yiyince kilom artıyor. Ne yapacağımı gerçekten şaşırdım. Aynaya bakmak istemiyorum. Götüm kocaman, göbeğim sarkık, memelerim sarkık. Koltuk altlarımdaki, göbek deliğimdeki kararmalar hala geçmedi. Ben evladımı çok seviyorum ama annelik uğruna yaşadıklarımı hâlâ unutmadım ve bunu hiç sevmedim. Bu ay spora başlayacağıma dair söz verdim. Aşırı özgüvenim kırık nasıl gideceğim, spor yaparken tüm gözler bende olacak, “ayy kadına bak şişko” diyecekler diye düşünüp duruyorum