esincebisey Merhaba arkadaşlar Philips avent biberon yenidoğan akışlı kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum gaz yapmayan ve orta akışlı bildiğiniz biberon önerisi var mi gaz yapmayan bi biberon var miiii🤦🏻♀️ dr browns nasıl sizce antikolik özelliği varmış
suheyla92 esincebisey avent zaten en iyi biberonlardan biri ve gaz yapmiyor mamada sorun olabilir mi her mama her bebege yaramiyor
Benimo esincebisey ben de avent almıştım ama başlığı çok kalın yapıda olduğu için bebeğim istemedi. İlk oğlumdan kalan lansinoh denediğimde onda aldı biberonu
ana0105 esincebisey avent gaz yapmama konusunda en iyilerden antikolik zaten ama benim bebeğime aşırı yavaş gelmişti yenidoğan akışı, Mamajoo en sevdiğiydi bebeğimin o zaman akışı çok iyi 0+ akışı yenidoğan için ne çok yavaş ne hızlı antikolik aynı zamanda
blueberryyy__ esincebisey Lansinoh öneririm doğduğundan beri kullanıyoruz emmediği için. Ben çok memnunum cam olanı da diğeri de güzel. Ayrıca mama içerken bütün kabarcıklar içince kalıyor hiç yutmuyor böylece gaz sorunu olmuyor
cakethesel ana0105 Benim bebeğimede yenidoğan akışı yavaş gelmişti.Yenidoğanken ucunu değiştirdim 1+ aldım onunla içmeye basladı o ucu sevdi.Simdi bebeğim 2. Ayına girecek ucu değiştireceğim tekrar
doga2535 esincebisey Dr browns ve comotomo 👍 en net tavsiye bence değerlendirin derim biraz pahalı ama geçenlerde comotomo %50 indirime girmişti