nimossh Bugün sağlık ocağında bebeğim için topuk kanı verdik bu ayın 24ünde tekrar çağırdılar benden de topuk kanı alacaklarmış ilk kez anneden de topuk kanı alındığını duydum 🙄 bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
aysebb nimossh Evet bebeğin sonucu için sıkıntılı olursa arıyorlar ama anneden alındığını ilk kez duyuyorum bende
Kuzularinanasi nimossh yanlis anlamissindir topuk kani bebekten alinir.senden normal kan tahlili bakarlar belki
nimossh drgkt yok özellikle söyledi benden olduğunu bebek için de sonuç bekleme sıkıntı çıkarsa o zaman dönüş yapılır sadece dedi🙄
suheyla92 nimossh yanlis anlamis olabilir misiniz anneden kan alinacak olsa koldan alinir topugun bi ozelligi yok ki kan her yerden ayni
Mmeelliikkeee nimossh senden rutin kontrol için alır tsh falan bakar belki bebeği etkileyecek durum varmı diye . Anneden topuk kanı alınmaz öyle bir uygulama yok
nimossh Belki de yanlış anladım bilemiyorum ama eşimde bende ne alaka olduk zaten 😅 ya da belki hemşirenin de kafası karıştı o esnada yanlış söylemişte olabilir çünkü benden topuk kanı alacağını söyledi tekrarlatmama rağmen 😀