Nazife12 İyi akşamlar herkese bişey sormak istiyorum sizlere lactamil anne sütü artırıcı kullanan var mı sütü artıyor mu gerçekten veya denediginiz başka bişey varsa önerilerinizi almak isterim
hilalakdeniz Nazife12 bugün emzirme danışmanlığı aldım.Bol su,yeşillik,uyku,dinlenme ve stresten uzak olacaksın dedi
kuzeymom28 Nazife12 Dr um önermişti Lacmix kullandım sütün artmasını ve yağlanmasını sağlıyor yağlı süt bebeği daha güzel doyuruyor. Beraberinde tahin pekmez yeşillik bol su ve fırsat buldukça dinlendim o şekilde şükür yetiyor sütüm 🙏🏻🌸
Nazife12 Pembepremses24 yarın 1 aylık oluyoruz göğüs ucu yaralarım var iyilesmek üzere daha geçmedi makine daha çok acitti o yüzden makineye sagamiyorum suanda
Pembepremses24 Nazife12 Anladım canım geçmiş olsun bol bol su iç ve uyku tabi zor oluyor ama en iyi şey uyku süt yapıyor
kuzeymom28 girlandboyandmumy_ sabah akşam alıyordum bebeğim 3 aylık olana kadar sonra günde 1 e düşürdüm kendim. Çünkü gece dinlenince süt artışı oluyor diye . Ama dışarı çıkacağım zaman alıyorum bol su tüketimi yapamayacağımı düşündüğüm yerlerde