MamaUygarVibes Size son zamanlarda izlediğim ve beğendiğim bir kaç film önerisi ile geldim🌸; -Mulholland drive -Old boy -City of god -The usual suspects Bunları bu hafta izledim ve hepsi İmdbde yüksek puanlı filmler🌸
Sunismyson MamaUygarVibes Ben biraz romantik yazıcam ve kitaptan uyarlanan filmler bunlar🫠 -One Day -Me Before You Her izlediğimde ağlatırlar🥹 kitapları da çok sürükleyici🌸
Bade38 MamaUygarVibes Bir iki tanesini izledim çok beğendim bende Kısa bölümlü olarak komedi kategorisinden One peace öneririm bende bol gülmeliydi 😊
Bade38 Kitsu 😂😂😂😂😂 İnşallah sağlıkla büyür güzel güzel mışıl mışıl uyurken sende şöyle ayak uzatmalı mısır patlağı ile keyif edersin aminnnnnnnnn😅
MamaUygarVibes Sunismyson ayy ikisinide çok severim özellikle Me before you nun kitabı, beni günlerce ağlatmıştı 🥹
MamaUygarVibes metomom ay çok sevdiğim bir kaç filmi daha yazayım; Pulp fiction, İnception, American beauty, Amerikan psyco, makinist, Cinema paradiso, hayat güzeldir..
Bade38 suhedaaaaa Rabbim sana da bebeğine de sağlık versin İnşallah dara düşme dermansız dert görme huzurlu mutlu ol hep inşallah bebegimmmmmmm💖💖💖💖💖😍 Dua matikk 😅😅