Nacafa birkupalatte tanıtımda size pro modeller tanıtılmadıysa siz onların dedigine çok inanmayın derim uzun zamandır kullandığım ürünler hakkında bile saçna sapan üründe olmayan özelliği bana yutturmaya çalışmışlıkları var. Tavsiyem internetten araştırın
birkupalatte Nacafa Q8 max pro kullanıyorum. Tanıtımda da pro modeller anlatıldı. İnternetten araştırmadan da ürün almam.
gecekusu_- Arya1212 Roborock S8 pro plus almıştım toz hazneli gayet güzeldi ama ürün bana arızalı geldiği için iade ettim çekim gücüm falan da güzeldi şimdi bende Qrevo C pro ile Qrevo L arasında gel gitteyim 😒
gecekusu_- aakkaarr memnunmusunuz peki bende Qrevo L ile Qrevo C pro arasında kaldım silmesi çekiş gücü falan nasıl mesela temiz su kirli su diye ayırıyor mu köşelere giriyor mu ?
_Hera Yaso_ prizda çok takılı durmaması gerekiyormus arada şarjını sıfırlamak lazımmış ondan kaynakli olabilir
varligibirdertyokluguyara Yaso_ bataryaları bitiyor benim de 2. Yıl sonunda bitti robot süpürge tamir işi yapan bir yere götürdüm değiştirdi bataryasını üstünden 2 yıl geçti hala güzel çalışıyor sorun çıkarmadı .
varligibirdertyokluguyara _Hera prizde takılı olmayınca , bekleyince de bitiyor ya . Yani illa 2 yılda bir batarya değiştirmek gerekiyor. Yani o yüzden prizden çekerek kullanmayın . İlla bitiyor