mgkurt merhaba, oğlum 9.5 aylık gel baba mama gibi şeyler söylüyor sosyal gülümseme falan da var ama eliyle ne alkış yapıyor ne de gel gel böyle bi durum yaşayan var mı
gg3848 mgkurt gayet normal kimi bebek 1 yaşından sonra bile yapabiliyor benim kızım 8 aylık alkış ve bay bay yapmaya başladı ama gel gel yapmıyor mesela çok normal hiç takılma
Pamukhanim_ mgkurt benim kızımda 9 buçuk aylık gel gel yapıyor ama by by alkış yapmıyor anlıyor ellerini kaldırıyor ama yapmıyor alkışa benzer biz alkış yapınca ellerini birbirine vuruyor sadece instagramda Doktor’un birisine sormuştum 1 yaşına kadar normal demişti
mgkurt bisenakillisinzaten ya gerçekten mi o zaman normal mi beklemek gerekir herhalde.. dediğim gib farklı hiçbir şeyi yok ama sadece bu taklit de yapıyor bazen
eozlem Oğlum 11 aylık olacak. Zoraki 9. ayda baybay yapmayı öğrettik ama birkaç hafta sürdü. O gün bugündür yapmıyor 😂 11-12. ayda açılır muhtemelen
gg3848 mgkurt şu anda mama ama meme baba aba bunları söylüyor bir de ağzında bir şeyler geveliyor arada gel der gibi ses çıkarıyor babayı anlamlı da anlamsız da söylüyor 😂 ama memeyi anlamlı söylüyor genelde emziğini istediğini söylüyor gibi geldi ama bu dönemde anlamlı söylemesi için erken söyleyedebilir söylemeyedebilir dedi doktor