birhanim25 yenianne___ yazın her gün yıkamak lazım isilik olmaması için Köpüklemeye gerek yok ama her gün sadece duru su dökseniz yeterli
dunnobeck yenianne___ iki günde bir yıkıyorduk ama her gün yıkamaya başladık biz de. Banyodan sonra rahatlıyor ona da iyi geliyor
maygirl yenianne___ haftada kac kez yok gunde 2 3 kez bile yikayablirsin 28 gunlukken kizimda asiri sicaklara denk gelmisti 3 4 yikadgmiz bile oluyordu..sicak neticede isilik olur ve huzursuz olur.Rahat edemez.
mamylatte Ben 40 ondan beri her gün yıkamaya çalışıyorum havalar sıcak çünkü ondan önce de iki günde bir yıkıyordum ama sıcak değildi o zamanlar
MamaUygarVibes yenianne___ genelde her gün yıkamaya özen gösteriyorum ama bir gün yikamamissam diğer gün kesin yıkamış oluyorum. Yenidoganken her gün yıkıyordum, bir gün şampuanli bir gün şampuansız şekilde.
Dfncgdm2022 yenianne___ askında her gun yıkanmalı ama bende tekım hergın degılde 1 gun yıkıyorum dıger gun bos aonrakı gun tekrar. Cunku cok korkuyorum esımle bırlıkte yıkadıgımız halde yınede korkuyorum
birerkekbirkizannesii yenianne___ kış ayında doğdu bır gun yıkadım 1 gun yıkamadım. Suan her gün yıkıyorum
suheyla92 yenianne___ bi gun var bi gun yok yıkayın mutlaka daha az olmasin yani cunku havalar sicak isilik olur