210624 5 gün sonra oğlum 13 aylık olucak inşallah 🤲 formül mama , devam sütü yerine ne icirebilirim oğluma
coldplayy 210624 Kefir, badem sütü, fındık sütü, hindistan cevizi sütü deneyebilirsiniz. Bunları muzla, çilekle, keçiboynuzu unu, organik kakaoyla karıştırabilirsiniz.
210624 beyzanuroz akşam yedikleriyle uyutuyorum zaten , sabah kalktığı zaman devam sütü yada mama veriyorum , devam sütü de çok şekerli diyorlar kararsız kaldım Tam yağlı yada laktoksuz süt mü versem diye düşündüm ama bünyesi kaldırır mı onu bilmiyorum
coldplayy 210624 Devam sütünü markette merak edip içeriğine bakmamla bırakmam bir oldu, cidden çok gereksiz bir besin.
210624 coldplayy kefir badem sütü findik sütü demişsiniz ya bunları direk versem olur mu illa birseyle karıştırmam mi gerekir
coldplayy 210624 Bunları direkt verebilirsiniz; ama çok sevemeyebilir. Muzla, balla karışırsa lezzetlenir. Kendiniz yapabilirsiniz bu arada bu sütleri, çok daha sağlıklı olur. Bademli içecekler satılıyor, kastettiğim kesinlikle onlar değil.