Ben golden goat kullanıyorum ilk doğduğu gün kullandım evet kabız yaptı sonra Aptamil kullandım hiç içmedi ardından Bebelac kullandım oda şekerli olduğu için genelde bebekler içiyor kızım onuda zar zor içiyordu sonra sma comfort doktor önerdi çok güzeldi ama doktor tekrar golden goata geçmemi söyledi tekrar geçtim bebeğim çok güzel içiyordu ama kabız yaptığı için ben tekrar doktora gittim bu sefer özel bir hastanede ki çocuk doktoruna gittim o doktor hayatımızı karartı bebeğime süt alerjisi tanısı koydu alerji maması verdi ve bebeğim günde 30 ml mama bile icmiyordu gün gittikçe, zayıfladı ve doktoru her aradığımda bana mecbur vericeksin normal mama içemez dedi ardından ben bu şüphelendim doktor neden alerji testi yapmadan tanı koydu dedim ve devlet Hastanesi’nde immünoloji alerji hastalıkları doktoruna gittim testte alerji olmadığı çıktı ve özel hastanedeki doktordan şikayetçi oldum ama doktor istediği tanıyı koyabilir diye cimerden cvp geldi bebeğime tekrar golden goata başladım doktor kabız olması önemli değil fitil kullan geçer dedi kullandım keşke en baştan yapsaymısım dedim ama anlayacağınız bebeğim o kadar birşeyler yemekten korktu ki şuan 10 aylık ve zarzor ek gıda yiyor sizde benim gibi sonradan pişman olmayın genede size kalmış umarım yardımım dokunur