buaklinerdenaldinnerden Bu takım olduğu için tane tane 20 ikisi 40 oluyor 12-18 ay yazıyor ama 9-12 olur
buaklinerdenaldinnerden Kızlar 20 tlye de çok diyorsanız ben daha bişey demiyorum he 😂😂 ihtiyacı olan kaçırmasın otobüs parası olmuş 50 tl ben 20ye satıyorumm
dnzzynpmom buaklinerdenaldinnerden çok güzel şeyler olmadığı için çok alacaklarıni sanmıyorum keşke yakın çevrenizden birine verseniz ihtiyacı vs olan yada direk çöp yanlarında ihtiyaç elbise kutuları oluyor orayada koyabilirsiniz güzel değil derken yanlış anlamayin hepsi evde giyilecek atlet pantolon tarzı şey hani elbise yada ne bileyim böyle şık parçalar değil umarım satarsınız üstte kalsın
buaklinerdenaldinnerden dnzzynpmom zıbın çok ihtiyaç çoğunu giydirmedim bile içerisinde defacto civil lcw var bir sürü yakın çevremde bebeği olan yok olsa veririm ki zaten hepside tertemiz lekesi yok yırtığı yok
buaklinerdenaldinnerden gizem1101 tabiki kaç aylık olanları istiyosunuz hepsinin altlarına aylarını belirttim
buaklinerdenaldinnerden Bu elbiseyi de 20 tlye vericem kızım bu fotoğrafta 7 aylık üstü beyaz tülü krem
buaklinerdenaldinnerden Gardrops hesabıma bakmak isterseniz: beyzzass Başka ürünlerde var uygun fiyata