hepyerdeyizz Kızlar Benmi Evham yaptım acaba yaşayan varmı 🙄😂Normalde boyum 168 167 arası çıkar şuan 163 çıkıyor Dogurdukca kuculmusim resmen 🫨🫨 Sizde durumlar nedir
princessmom_ hepyerdeyizz kilo aldıysan ene dığru gidiyo bende aynı kilo alınca boyum kısalıuor zayıflayınca uzuyorum😆
hepyerdeyizz Dondurmalikahve 😂😂😂ya niye dalga geciyosun ki Gerçekten Ölçümler değişti Evham da yapıyorum dur dedim ki 🙄🙄
Dondurmalikahve hepyerdeyizz Aşko eğlen gül diye 😂 acaba mezura falan mı yanlış ki çok kısa çıkmış çünkü.
princessmom_ hepyerdeyizz o zaman bilmiyorum canım yani kilo boyu kısaltıyo yani en azından bende öyle 😆 ay boşver uzun boylu olup nabacaksın ben uzunum da noluyor😆
hepyerdeyizz princessmom_ Elbiseler vs kısa oluyo hep dimi teseturluysen bide 😱 Elbislerin boyu hep kısa djdj
hepyerdeyizz Dondurmalikahve Bende öyle düşünüyorum ama ne bileyim ya 😂normalde eşimle pek boy farkımız yoktu şimdi var djdj psikolejim bozuldu galiba😂
Dondurmalikahve hepyerdeyizz Aman takma öyleyse de eşinden kisa olman iyi olur sarılırken falan. Romantizm desen var 😁
hepyerdeyizz Dondurmalikahve 😂😂evet Boynuna gomulebiliyorum artık dkdkd önceden Kafalar tokusuyidu 😂😂😂😂Şaka gibi ya hahah