elifhumaa Kızlar Doğum yardımı için düzenli bağlanan parayı alan var mı varsa nasıl aldı 2. Çocuğum başvuru yaptım onaylandı diyor ama ne zaman yattığını ne zaman çekmem gerektiğini anlamadım ben
myangelson elifhumaa ilk öğretmenim ailem uygulamasından bakabilirsin ben oradan gördüm onaylandığını 27.06.2025 tarihinde yatacağı yazıyordu o gün yattı. Sanırım bundan sonraki aylar da 27 sinde yatacak genel olarak
uzun02 elifhumaa sana mesaj gelecek onaylandı diye o zaman çeke bilirsin bana öyle 2 mesaj geldi ben parayı çektim
Habibe08 elifhumaa benimde onaylandi ama uygulamadan girip bakınca ödeme çıkmıyor acaba 27 sinde mi yatar bizede benimde 2. Çocuk aylık alicam bende ama bilgim yok bana mesaj filanda gelmedi ben kendim girip gordum onaylandigini
ozdenizzz uzun02 bende de onaylandı yazıyor ama sonuçlandı yazmıyor onaylanınca bankaya yatmış oluyor mu?
myangelson miranaras1 uygulamaya girince e devlet ile çocuk ekle yazısına basıyorsunuz çocuk ekleniyor ondan sonra altta çocuklar kısmı var ona basıyorsunuz bu sene doğan çocuğunuzu seçip ödeme listesi butonuna basıyorsunuz orada gözüküyor
elifhumaa myangelson orada gözükmüyor daha ben aile ve sosyal hizmetler bakanlığında gördüm onaylandığınj
myangelson elifhumaa bu ay yatar belki benim de haziranın 20 sinden sonra falan gozukmustu uygulamada. Her gün kontrol ediyordum