DenizAlpinAnnesi Bu illet hastalik ne gecmezmis . 1 aylikken basladi sonra gecmisti sevinmistim 3 gündür yine bütün vücudunu sardi , varmi tamamen kurtulan . Biz herseyi denedik mustela, la roche posay, bepanthol yok banamisin demedi kafasina kadar cikti yavrumun
Minikkoala DenizAlpinAnnesi maalesef geçmiyormuş hep hassas kalacak yavrularımız ama ben özel bir firmanın yaptığı bitkisel karışımlı krem kullanıyorum şükür çıksa bile çok hafif seyrediyor
Zeliha66 DenizAlpinAnnesi bende de var bioderma nin losyonu ile sabununu kullaniyorum. Cok fena kasindiriyo ihmal etmeyin dra götürün. Gecmiz olsun
MarlaSinger DenizAlpinAnnesi kafasında vardı bebeğimin zeytinyağı sürüp şapka takıp yarım saat beklettim baya azaldı hatta geçti. Bizde sadece saçlı deride var
Minikkoala DenizAlpinAnnesi Bursa’da armoterapi uygulayan bir firma kremin linklini bıraktım. İçeriğindeki tüm yağları araştırdım hepsi egzama ve kaşıntı için birebir ben çok memnunum çıksa dahi düzenli kullanımda 2 günde inanılmaz azaltıyor hatta hiç aksatmadığım zamanlarda çıkmıyor diyebilirim https://www.artdehuile.com/moisturizer-U550331
Minikkoala DenizAlpinAnnesi bu arada normalde mustella yada bepantol krem alacağım eczane önerdi bebekler için kesinlikle bunun dışında ürün vermek istemiyorum çok memnun kalırsınız dedi Allah razı olsun dediği gibi de oldu
DenizAlpinAnnesi MarlaSinger ya ben bugün öyle yaptim ama kip kizarik oldu tahris olmus gibi suan biraz kizarikligi gitti ama
hsyn DenizAlpinAnnesi 4 ay ugrastim o illetle kafamizda daha çoktu çok sukur 1 bucuk aydir yok tertemiziz coo az yanakta cikiyo oda geciyo hemen
Aytolangamze Bizim de yüzümüzde egzama şeklinde vardı alerjiden kaynaklı demişlerdi hiç bişey fayda etmedi en son hasasin diye bi krem var bebekler için olanını aldık çok fayda gördük tavsiye ederim
Minnikim DenizAlpinAnnesi kizimin agiz çevresinde var. Doktorumuz bioderma atoderm önerdi. Onu almadan önce soguk sıkım hindistan cevizi yagi denedik ise yaradi. Gecti tavsiye ederim
gnldnynr DenizAlpinAnnesi bizimki bioderma losyon ile geçti. Şampuanı da bioderma. Dr sadece krem olmaz şampuanı da degistir demişti. 1 haftada tamamen geçti. Ancak biz şampuanı ve losyonu düzenli olarak kullanıyoruz hiç bırakmadık başka bir şey denemedik. Bırakınca başlar mi bilmiyorum. Şimdilik çok iyi