NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Akşam patatesli kurabiye yapmıştım. Üstüne Islak bez örtüp masanın üstüne koydum, bir sofraya sarsaydım keşke 🥺😔 mutfağımda karınca yoktu ki benim 😒 minik minik karıncalar… Kurabiyeleri çıkarıp tepsiyi yıkadım, tekrar dizip balkona koydum.
sencokbiliyon NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Bence bunun çözümü yok ya, ben olsam çöpün yanına atardım kedi köpekler yesin diye. Ve ben buzdolabında muhafaza ediyorum.
perla_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala keşke buzluğa koy saydın yada saklama kabına öyle muhafaza ediyorum
buaklinerdenaldinnerden NeclaLeylaCeydaOhnealaneala patatesli kurabiyeyi ilk defa duydumm nasıl bişeyy
uykusuzanne__ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala patatesli kurabiye yapmıştım İlk defa duydum nasıl oluyor 🫶🏻
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sencokbiliyon Yenmez zaten ya. Geçenlerde ilk defa yaptım tadına bayılmıştım, bu o kadar güzel değil. Öncekinde beyaz un kullanmıştım bu sefer kepekli unda karıştırdım.Bir un bile tadını bu kadar etkiliyor demek ki :(
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala perla_ e işte aklımı sevem 😒😁 amam zaten tadı da güzel değildi. Kepekli unda koymuştum 😁koymamak gerekiyormuş
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala buaklinerdenaldinnerden Bende geçenlerde Google da gezerken tesadüfen gördüm, bi yapmıştım tadını beğendim bidaha yapmak istedim elime yüzüme bulaştırdım 😁Nefis yemek tariflerinden bak, yapılışıda gayet kolay :)
canan6668 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala patatesli Kurabiye ilk kez duydum cano nasıl oluyor. Onu geçtim evimde tahta kurusu var yarın ilacalama gelecek şu aralar böcek duyunca kötü oluyorum direk at gitsin psikolojim bozuldu valla gece de uyuyamıyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala canan6668 nefis yemek tarifleri’nden bak tarifine hem kolay hem lezzetli 😋 Ay geçmiş olsun 🥺Kurtulun tez zamanda inşallah 🤲 🫶
perla_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ya tarifini isticektim bende güzel oluyorsa ah canım ah çocuklar akılmı bırakıyor insanda
alinmom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kötü olmuş kuzum saklama kabına koysandın keşke mutfakta şeker vs dökülebiliyor ondan gelir.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala perla_ benim gibi hata yapmazsan tadı da güzel, yapımı da kolay. Nefis yemek tariflerinden :)
perla_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala vatsapta kannal açmış nefis yemek tarifleri diye oradan mı baktınız diyorum