asiyeakyol32 Kızlar 2 gün oldu doğum yapalı her hangi bir süt gelmesi yok sagiyorum makine ile öyle çok az geliyor bı önerisi olan varmı
birerkekbirkizannesii asiyeakyol32 bol bol sağ ve emzır o az gelen 1 haftaya dolu dolu gelecek. Bende ılk 5 gun bır damla bıle gelmıyordu 5. Günden sonra bebegım sadece anne sütü almaya basladı
Gokturkmom asiyeakyol32 bestlak damla ,bol emzirme ,bol su için,çorba,kayısı ya da incir hoşafı,bulgur ,yeşillikler özellikle yeşil soğan vs,kuruyemişler hem süt yapar hemde yağlandırır.
defneliy65 asiyeakyol32 el ile sağım yaparsanız çook iyi olur kesinlikle. Emzirme yaparsanız eds ile yaparsanız sütünüz çok daha iyi gelir. Emzirme danışmanı ile görüştüm o öyle yaptı
denizli2345 Solgarın B12li tableti var süt yapmaya yardımcı. Üç öğünde 2 şer kez yani günde toplam 6 tane için. Bestlak damla alın bi bardak suya 20 damla damlatın için, bunu da günde üç kez tekrarlayın. En az 3 lt su için ve en önemlisi süt gelmese de memeyi bebeğe vermeye çalışın ki süt hormonları harekete geçsin. Sağımı da düzenli yaparsanız memeler uyarılır iyi olur
asiyeakyol32 defneliy65 defneliy65 bide benim göğüs ucum yok hani ara ara veriyorum bebeğe ama alamiyo göğüs ucu aldım süt olmayınca tabi onu da bı çekemedi
defneliy65 asiyeakyol32 silikon uç ile emzirebilirsin ya da sağım makinası ile ilk sağım yaparsın sonra emzirirsin ben öyle yaptım. Bir de bebek emdikce o uç çıkıyor
yibruu Benim de 4 5 gün gelmedi. Geç gelmesi normal. Ben ilk aylarda bol bol sağım yaptım 40 dk belki bir göğsümde makine ile durdum. Anca 60-70cc geliyordu.Sağım önemli bence. Bol bol tahin ve kuru dut yedim karıştırarak. Ama en önemlisi su bol bol su için.
ekins asiyeakyol32 gelicek. 22 günlüğüz. Gerekirse boş emzirceksin boş sağıcaksın. Sabrediceksin. Lıkır lıkır gelicek. Bestlak damla kullandım. Önce emzir sonra sağım yap. Sağım max 3 saatte bir. Mümkünse imkanınız var ise, iki memeyi aynı anda sağalım.