Aydan_04 Merhabalar benim göğüs ucum çok kötü yara olmuş dayanamıyorum ne yapabilirim acaba ne iyi gelir
Betul_12 Aydan_04 merhabalar benim ileri seviye yara olmuştu 50gün çektim bu acıyı hiçbir krem doğal yöntem ya da kalkanlar işe yaramadı son olarak farklı bir doktora gittim beyaz su diye bir şey verdi onu sürüyorsun arkasından fucicort diye bi krem 5 günde iyileştirdi benim bir de kopmak üzere gibiydi çok geçmiş olsun şifa olsun inşallah eğer çok sıkıntılı değilse ayva çekirdeğinin jeli de iyi geliyormuş
mavigoz Aydan_04 lansinoh göğüz ucu kremi her emmeden sonra bolca sür hiç yara olmaz geçiriyor benim çok az olmuştu bol sürdüm geçti belli süre devam et her emmeden sonra sür 🌸
MrsDumanAda Kaç günlük bebeğiniz 12 günlük bebeğim var daha bugün hafif bir acıylada olsa göğüs ucum geçerek emzirdim sevinçten ağlayacaktım belkide söylediklerimi yaparsanız geçer
MrsDumanAda Her emzirmeden sonra ılık su ve pamukla silin garmastan sürün ardından aventin göğüs kapağını takın hep nemli tuttuğu için iyi gelecektir eğer memeyi direk vermek istemiyorsanız geçene kadar kelebek kullanın inşallah iyi gelir size de 🤲🏻🤲🏻