SedaNurAtlan Kızlar sabah kalkınca midem aşırı bulanıyor ve sanki vücudumu biri sıkıyor gibi ama sonra geçiyor ama bu aralar anksiyetem tavan ilaç kullanmama rağmen bunları yaşayan var mı?
zenginoldum SedaNurAtlan magnezyum eksikligin var. Temiz guvenilir bi magnezyum iç , 10 gune kalmaz kurtulursun biiznillah
Ymomm SedaNurAtlan evet bendede mide bulantısı yapıyor bıraktım kısa zamanda tekrar doktora gideceğim. Değişik hisler oluşturuyor sanki
Nurcaseyler Lustrale başladım bende yarım alıyordum kaygımı çok arttırınca çeyrek kullanıyorum şimdilik yaun yine yarıma geçicem bu yan etkiler ne zaman hafifliyor çok yorucu
SedaNurAtlan Nurcaseyler off evet ilk 1 hafta yan etki olmuştu sonra geçmişti ama son 4-5 gündür yine kötüyüm 50 mg içiyorum
Nurcaseyler SedaNurAtlan bugün 4. Günüm bir an önce bitsin de bu yan etkiler ya iyi olmak istiyorum 🥹
Ymomm SedaNurAtlan evet ama direkt emziriyprdum bugün başka bir doktor sagıp emzirme görüşündeyim dedi siz emziriyor musunuz
Nurcaseyler SedaNurAtlan şuanda cidde bir mide bulantısı var mesela onun dışında uykusuzluk yaptı birde kaygılarımı fazla arttırdı ilk başta ama çeyrek kullanınca hafifledi bakalım tekrar yarıma geçince nasıl olcak