Gulo0401 Oğluma bir hafta içinde tuvalet eğitimi vericem evde sadece klozet var lazımlık almak istemiyorum ama içime sinen bir adaptör bulamadım hem hiçbir şekilde kaymasın hemde tutma yeri olsun istiyorum kullanıp memnun kaldığınız varsa paylaşırsanız çok sevinirim
maygirl Gulo0401 sadece adaptor istiyorsaniz ikea..Merdivenli istiyorsanız bu sekilde arayin bi fiyat aralığı farkli farklı var.Hocafone var bzde cok steril kullanması kolaylikla kullanabliyor cocuklarda.
bskkk Gulo0401 evet çıkar. E bebekten almıştım tutacak yeri de var kayma da yapmıyor. Fiyatı da 350 gibi birşey. Çok rahat ben memnunum. Portatif olduğu için bir yere kalmak için gidecekseniz götüredebilirsiniz
ygtzynp Gulo0401 ben evdeki kapağı değiştirdim çocuk oturaklı 2li kapak taktım altada kaymaz Bi tabure koydum öyle kullanıyoruz
BordoHuniliAnne Gulo0401 adaptör de almıştım ama en son klozet kapağını değiştirip çocuk adaptörlü klozet kapağı aldım o daha kullanışlı, çocuk basamağı ile kızım kendi inip çıkıyor oturma açısından 3,5 yaşında ki kızım bunun daha rahat olduğunu söylüyor
acimavi Gulo0401 klozet kapağını değiştirebilirseniz daha güvenli ve rahat olur hiç kayma problemi yaşanmaz. Lazımlık almayı neden istemiyorsunuz? Çocuklar ilk etapta klozetten çekinebiliyor, lazımlık alışması için daha kolay olabiliyor